Om oss

Larssons Bilverkstad startade sin verksamhet i Lenhovda 1924 och drivs idag av fjärde generationen med Anders Larsson som ägare och två anställda mekaniker.

Vi är en MRF-ansluten personbilsverkstad och dessutom Ackrediterad Autoexperten Verkstad, vilket innebär löpande utbildning av personal samt kapacitet att serva och reparera alla typer av bilar.

Genom Swedac-ackreditering har vi möjlighet att släcka 2:or på din bil i samband med kontrollbesiktning.

Vi har lång erfarenhet av karosserireparationer och byten av vindrutor.

Dessutom utför vi service och reparation av din AC-anläggning.

Vill du ha en lånebil under tiden vi fixar din bil säger du bara till vid bokningen av arbetet.

Vi tar hand om Din ögonsten som om den vore vår egen!

Denna paroll beskriver mycket väl vårt mål med Autoexperten: Bilar är som våra barn, de behöver kärlek, omsorg och tillsyn. Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja vars medlemmar samarbetar med lokala Autoexperten-grossister på ca 300 platser i landet.

I kedjan finns allbilsverkstäder såväl som lejd- och märkesverkstäder, alla med kännetecknet att vilja serva alla typer av bilar med reservdelar av högsta kvalitet och ändå kunna ge Dig som kund bästa möjliga pris och service.

Autoexperten–anslutna företag erbjuds kontinuerlig vidareutbildning i samarbete med Autoexperten för att kunna serva alla bilar. Många av verkstäderna inom Autoexperten är också specialister inom bilplåt, däck, AC mm.

År 2003 förändrade EU villkoren i gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen. I den nya EU-förordningen 1400/2002/EG  gällande från 2003-10-01, har alla bilverkstäder verksamma inom eftermarknaden, dvs märkesoberoende, rätt att serva bilar som omfattas av nybilsgarantier, samt som bekräftelse på utförd service enligt biltillverkarens direktiv sätta sin stämpel i bilens servicebok. Detta har tidigare varit förbehållet märkeshandeln.